Wegwijzers in werkgeluk voor communicatieprofessionals en -teams

Schrijf je in voor het gratis webinar

Zo krijg je meer lol in je werk

Krijg je weinig energie van je werk? Mis je het werken op kantoor? Vraag je je af of je nog in de juiste baan zit? Tijd voor meer werkplezier.

In de meeste gevallen hoef je echt niet op zoek naar een andere baan. We geven je in dit webinar een aantal tips die je direct kunt toepassen in je werkdag. Niet de geijkte tips, zoals vaste werktijden hanteren of regelmatig pauze nemen. Dat helpt natuurlijk ook, maar onze tips zijn minder voor de hand liggend, maar ook effectiever.

We zien zo veel marketing- en communicatieprofessionals worstelen met het vinden van werkgeluk momenteel en het is onze missie om je hierbij te helpen.

Elke dag datgene doen waar je het beste in bent en wat je energie geeft…dat kan echt! Kom erachter hoe je de lol in je werk terugvindt in dit gratis webinar.

Schrijf je in en stel gerust al je vragen.

Wij zijn Inge Westerdijk en Abeke Schreur, wegwijzers in werkgeluk voor communicatieprofessionals en -teams en experts in leren & ontwikkelen en bewustzijnsontwikkeling. We inspireren je graag om te werken vanuit je talenten en meer werkgeluk te creëren in je leven.

“Het webinar was echt inspirerend. Het was persoonlijk en zette bij mij luikjes open. Heel fijn dat jullie je eigen zoektocht lieten zien.”

Saskia Benner

Senior communicatieadviseur, ArtEZ hogeschool voor de kunsten

“Het programma Meesterschap in Communicatie heeft mij aan het denken gezet: werk ik voldoende vanuit mijn sterke punten? Het heeft me handvatten gegeven om beter te benoemen waar mijn kracht ligt. Het programma is mooi onderbouwd met theorie, er zit een duidelijke opbouw in en er gaat een hele positieve en enthousiaste vibe vanuit. Het werkboek is fijn, je kunt het invullen en bewaren.”

Claudia Pino

senior communicatieadviseur / projectleider, USG Marketing, Communications & Sales