06 - 125 99 837 abeke@westerdijkschreur.nl
Selecteer een pagina
Wegwijzers in werkgeluk voor marketing- en communicatieprofessionals en -teams

Ken je talent – ontdek jouw unieke kwaliteiten

Excelleren in je werk en meer werkplezier creëren door jouw sterke punten te kennen en in te zetten

Werken vanuit je sterke punten geeft meer werkgeluk en beter resultaat. Daarvoor is het belangrijk om je sterke punten te kennen. Het gekke is dat de meeste mensen blinde vlekken hebben voor waar ze goed in zijn. Logisch, de aandacht gaat vaak uit naar wat niet goed gaat of wat je minder goed kunt. Jammer!

Met Ken je talent ontvang je jouw Top 34 en ontdek je daarbinnen wat jouw unieke sterke punten top 5 is.

Gevalideerde test is de basis

De basis van Ken je talent is de gevalideerde CliftonStrengthstest van Gallup. Dit helpt je om jouw talenten en sterke punten boven tafel te krijgen. De mate waarin je je talenten kwijt kunt in je werk, is bepalend voor succes en voldoening. Je krijgt een uitgebreid rapport waarin jouw talenten zijn beschreven inclusief een actieplanningstool die je helpt om het toe te passen. Je ontvangt een top 34 van thema’s in een unieke volgorde. Jouw volgorde. Aan top staan de vijf thema’s waarin de talenten zitten waarmee je, als je deze ontwikkelt, kunt gaan excelleren. En nog veel meer plezier kunt hebben in wat je doet.

Coaching om jouw talent te duiden

Het spreken over de resultaten in jouw unieke talentenrapport maakt dat je veel gemakkelijker verder kan met het toepassen van jouw sterke punten in jouw eigen (werk)situatie. Alleen een test is niet genoeg, zelfs niet als het een hele goede test is. Daarom bieden we je, binnen drie maanden na aanschaf van Ken je talent,  een uur online persoonlijke coaching aan.

Resultaat

Na Ken je talent ken je jouw sterke punten en kan je jouw CliftonStrengthsrapport interpreteren en toepassen op jouw persoonlijke en professionele situatie. En dat leidt tot meer werkgeluk en betere resultaten.

Je hebt onbeperkt toegang tot een online omgeving met daarin een schat aan informatie over het werken vanuit talent.

Ken je talent

  • Toegang tot de uitgebreide CliftonStrengths 34: de beste manier om jouw talenten te begrijpen en de beste versie van jezelf te worden.
  • Uniek talentenrapport met online omgeving waarin enorm veel tips en tools zijn opgeslagen waartoe je onbeperkt toegang hebt.
  • Een uur online persoonlijke coaching over jouw sterke punten, jouw talentenrapport met tips hoe je dit kunt interpreteren en benutten.

Prijs:  Voor particulieren 199,00 euro. Zakelijk 199,00 euro exclusief 21% btw.

 

Waarom wij werken met de CliftonStrengths test

De CliftonStrengths test is een beproefde test die je talenten in zogenaamde signature themes in kaart brengt. Er zijn 34 themes waarbinnen veel meer talenten vallen. Vervolgens kies je zelf welk van je sterke thema’s en talenten daarbinnen je meer gaat inzetten. Om zo nog beter te worden in je vak en ook met meer plezier te werken. Het gaat dus niet over het werken aan je zwakke punten, maar over het versterken van je talenten. Door daar mee te oefenen maak je er strengths ofwel sterke punten van. Zoals je spieren kunt trainen, kun je ook je talenten trainen. Een positieve en oplossingsgerichte benadering! 

Ik heb al veel testen gedaan zoals Insights en DISC. Deze test duwt mij niet in een hokje of geeft me geen stempel maar gaat uit van mij. Dat is een goed gevoel.…”

(deelnemer CliftonStrengths test in ons programma Meesterschap in Communicatie)

“De uitgebreide toelichting die je krijgt bij je talentenoverzicht geeft veel inzicht. Het geeft je bijvoorbeeld een verklaring waarom het soms niet matcht met iets of iemand en hoe je daarmee om kunt gaan.”

Els van Westrienen

zelfstandig communicatieadviseur, www.WhatEls.nl

“Het webinar was echt inspirerend. Het was persoonlijk en zette bij mij luikjes open. Heel fijn dat jullie je eigen zoektocht lieten zien.”

Saskia Benner

senior communicatieadviseur, ArtEZ hogeschool voor de kunsten

Veelgestelde vragen

“Ik weet al heel goed wie ik ben en waar ik goed in ben, heeft dit programma dan nog zin?”

Toen wij zelf de gecertificeerde CliftonStrengths talententest deden was de uitkomst niet heel verrassend en toch ook wel. Ook wij hebben allerlei trainingen en coachtrajecten gedaan. Maar sommige talenten hadden we zelf niet gezien als talent. En andere talenten hadden niet zo helder kunnen benoemen. We zijn super enthousiast over deze test als prachtig startpunt voor een nieuwe stap in je loopbaan. Prikkelende vragen helpen je om krachtige keuzes te maken. Als je weet wat jouw grootste talenten zijn kun je kijken hoe jij je de komende jaren wil ontwikkelen in het communicatievak. Dat is waardevol om in kaart te brengen voor jezelf.

Ik heb al eerder tests gedaan, waarom zou ik deze nog doen?

Veel testen geven aan wat je bent of hoe je graag denkt of wie je bent. Denk aan de Big Five, Disk, Management Drives, MBTI, Enneagram. Testen gaan over drijfveren, over jouw rol in het team, over jouw leiderschapsstijl. Het geeft vaak aan wat je bent. Een kleur, een label, een type, een voorkeur, een teamrol. De CliftonStrengthstest laat zien waar je van nature goed in bent. Iets waar jezelf vaak blinde vlekken voor hebt. Vier voordelen van de CliftonStrengthstest:
1. Bewezen onder heel veel mensen, wereldwijd miljoenen.
2. De test zegt niet wie of wat je bent maar hoe je dingen doet. Deze test laat je zien wat jouw aangeboren talenten zijn en in welke mate en volgorde ze aanwezig zijn.
3. Het geeft je geen label
4. Jij hebt de regie over hoe jij werkt en waar jij op inzet. De combinatie van de talenten in de testuitslag laat zien hoe je zaken aanvliegt, hoe je met mensen omgaat, hoe je van nature je werk doet. Je kan erop reflecteren. Hoe zie je dit talent terug in je werk? Gaat het inderdaad prettiger als je dit bewust toepast in een opdracht? De uitslag van de test geeft je inzichten waarmee je zelf kunt spelen. Jij hebt de regie over hoe jij werkt en waar jij op inzet.

Zeg je ja tegen meer werkgeluk en echt jouw unieke talenten inzetten? Klik op de knop, zo bestel je de Clifton Strengths test en ontvang je een mail met onze informatie.

Ben je student? Dan krijg je studentenkorting. Mail ons in dat geval een afbeelding van je studentenkaart.