06 - 125 99 837 abeke@westerdijkschreur.nl
Selecteer een pagina
Wegwijzers in werkgeluk voor marketing- en communicatieprofessionals en -teams

Klantervaringen

Waar wij de meeste voldoening uit halen: klanten die hun eigen unieke talenten omarmen en hun waarde voelen

Het programma Talent in Communicatie was heel waardevol voor ons team. Mensen hebben een beter beeld van hun eigen talenten gekregen en hoe ze die kunnen inzetten om te excelleren. Ook hebben ze meer inzicht gekregen in de talenten van hun teamleden en met wie ze op een bepaalde vraag het beste de samenwerking kunnen zoeken.

Patrick Dekkers

managing partner, HVRGroup

Mijn team is sterk verjongd en vernieuwd en de weg die we inslaan is ons meer te richten op rollen dan op taken: komen tot hybride allround adviseurs, in plaats van vasthouden aan een vast takenpakket. Ik wilde dat het team elkaar beter leerde kennen en ik wilde hen triggeren door eigen en elkaars talenten te ontdekken. De test was een mooi startpunt. Het bespreken van ieders talenten was echt teambuilding. Het programma Talent in Communicatie bracht medewerkers bewustwording en op teamniveau gaf het saamhorigheid. Het heeft mij als leidinggevende bewust gemaakt van ieders talenten.

Edith van Gemert

hoofd Communicatie Koninklijk Huis, Rijksvoorlichtingsdienst

Meesterschap in Communicatie brengt je tot een objectievere kijk op jezelf. Ik was verrast door mijn top vijf talenten. Bezig zijn met mijn drijfveren gaf me inzicht in waarom sommige opdrachten minder voldoening geven of veel energie kosten. Ik wil bijvoorbeeld snel resultaat; in een traject met veel vergaderingen en steeds drie stappen terug voel ik mijn toegevoegde waarde niet. Me dat bewust zijn, helpt om kritisch te kijken of een klus bij me past. En daarmee mijn talenten beter te benutten.

De uitgebreide toelichting die je krijgt bij je talentenoverzicht geeft veel inzicht. Het geeft je bijvoorbeeld een verklaring waarom het soms niet matcht met iets of iemand en hoe je daarmee om kunt gaan.”

Els van Westrienen

zelfstandig communicatieadviseur, WhatEls

“Ik heb absoluut wat gehad aan Ken je Talent. Het levert me nu al op dat ik me bewuster ben van mijn kwaliteiten. Het geeft me een goed gevoel en dat was even wat weggezakt in deze rare en drukke tijd.

Marjan de Weerd

adviseur Marketing en Communicatie, Hogeschool Windesheim

Het programma Talent in Communicatie biedt een prikkelende, andere manier om naar je werk te kijken. Het werkt stimulerend, omdat je kijkt naar waar je energie van krijgt en waar je goed in bent. Inge en Abeke zijn open, benaderbaar en het is prettig dat zij de dagelijkse praktijk kennen van het communicatievak. De Cliftonstrengths-test en het bijbehorende rapport zijn een grote plus, het geeft inzicht in eigen talenten en talenten van je collega’s. Ik vind het belangrijk om het werken vanuit je talenten levend te houden en probeer er elke teammeeting bij stil te staan.

Frank Aarts

hoofd Communicatie, Hogeschool van Amsterdam, faculteit Business en Economie

“Het programma Meesterschap in Communicatie heeft me handvatten gegeven om beter te benoemen waar mijn kracht ligt. Het programma is mooi onderbouwd met theorie, er zit een duidelijke opbouw in en er gaat een hele positieve en enthousiaste vibe vanuit.”

Claudia Pino

senior communicatieadviseur / projectleider, USG Marketing, Communications & Sales

Het programma Talent in Communicatie is heel actief en brengt jou (en de groep) snel in een goede flow in de zoektocht naar jouw ‘why’. Het werkboek zet je echt aan tot nadenken over hoe je werkt, waarom je zo werkt en hoe talenten en sterke punten daar in bijdragen of kunnen bijdragen.

Ilona Oosterkamp

Coördinator Marketing & Communicatie, Aeres Hogeschool

“Het is leuker en inspirerender om naar je talenten te kijken dan naar je beperkingen. Wat ik fijn vind aan dit programma: het zet je niet in een hokje. De test maakt je zekerder over je talenten en maakt het eenvoudiger je kwaliteiten te verwoorden. Inge en Abeke maken de training door middel van hun video’s persoonlijk en tonen hun eigen leerproces.”

Saskia Benner

senior communicatieadviseur, ArtEZ hogeschool voor de kunsten

Ik heb al veel testen gedaan zoals Insights en DISC. Deze test duwt mij niet in een hokje of geeft me geen stempel maar gaat uit van mij. Dat is een goed gevoel.…”

(deelnemer CliftonStrengths test in ons programma Meesterschap in Communicatie)