06 - 125 99 837 abeke@westerdijkschreur.nl
Selecteer een pagina
Wegwijzers in werkgeluk voor marketing- en communicatieprofessionals en -teams

Onze missie: werkgeluk

Werken vanuit talent werkt

Je hebt vast met een reden gekozen voor het communicatie- of marketingvak. En je wil waarschijnlijk goed zijn in wat je doet. Als leidinggevende bent je vast ambitieus met wat je met jouw communicatieteam wil bereiken. Je hebt een heldere visie en een goed plan. En dan de realiteit… Dagelijkse klussen en klusjes krijgen vaak voorrang. Jij wordt geleefd, teamleden worden geleefd door de waan van de dag. Voordat je het weet ligt de focus op voldoen aan verwachtingen en verdwijnen visie en plan naar de achtergrond.

We hebben in onze communicatiefuncties gemerkt hoezeer het helpt om te werken vanuit talenten. Hoeveel meer plezier en flow dit oplevert. En de wetenschap ondersteunt onze visie. Werken vanuit talent werkt. 

 

Maak je gebruik van de talenten in jouw team?

Ken jij ze goed en kennen je medewerkers die van elkaar?

Werken je medewerkers vanuit hun talenten of ligt de focus op wat ze moeten kunnen?

Westerdijk & Schreur

Wij zijn Abeke Schreur en Inge Westerdijk. Vakgenoten met dezelfde passie en missie: talentontwikkeling.

Energieke, mensgerichte professionals, gepokt en gemazeld in de volle breedte van het communicatievak. Daarnaast hebben we ons ontwikkeld in training & intuïtie (Abeke) en learning & development (Inge).

Experts in communicatie, talentontwikkeling en training

Als experts in communicatie, talentontwikkeling en training is het onze missie om communicatiemedewerkers en -teams te laten werken vanuit hun talenten en drijfveren. Zodat je resultaatgericht èn met plezier organisatiedoelen bereikt en als sterk team de snelle ontwikkelingen in het vak aankunt.

We snappen ’t

Wij kennen de uitdagingen van de communicatieprofessional. Met ruim twintig jaar ervaring in zowel communicatieadvies- als communicatiemanagementfuncties, weten we waar we het over hebben. We merken in onze trainingen hoe prettig deelnemers het vinden dat we snappen waar communicatieprofessionals tegen aan lopen. We horen graag welke uitdaging jij met jouw team hebt.

Inge Westerdijk

Inge Westerdijk

"If we did all the things we are capable of doing, we would literally astonish ourselves" (Thomas Edison)

Een positieve benadering van de mens met de focus op het werken vanuit sterke punten is wat mij drijft. Ik wil dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en de regie heeft over zijn of haar  eigen loopbaan. Dat maakt gelukkig.

Mijn vijf sterkste punten volgens de CliftonStrengths test zijn positivisme, verantwoordelijkheidsbesef, input, harmonie en leergierigheid. Als opdrachtgever zie je dat terug in mijn aandacht voor een professionele en plezierige werkrelatie, mijn positieve benadering van de casus en altijd goed onderbouwde, actuele sessies en adviezen.

Naast de activiteiten binnen Westerdijk & Schreur, ben ik manager marketing & communicatie.

Neem contact op met Inge

Abeke Schreur

Abeke Schreur

"When you change the way you look at things, the things you look at change"

 

Ik inspireer graag mensen om vanuit hun drijfveren te leven en te blijven leren en ontwikkelen.

Mijn vijf sterkste punten volgens de CliftonStrengthstest zijn strategisch, relatievorming, positivisme, prestatiegerichtheid en leergierigheid. Als opdrachtgever merk je dat aan mijn vermogen om snel tot de kern te komen, mijn humor en mijn vermogen om me in te leven in jou en je medewerkers.

Naast de activiteiten binnen Westerdijk & Schreur, werk ik als communicatieadviseur, tekstschrijver en intuïtie-expert voor klanten die vanuit plezier en in verbinding met hun klanten willen ondernemen. Ik help organisaties om hun kern helder te maken en deze inspirerend te verwoorden. Organisaties met een duidelijke ‘why’ zijn succesvoller en kunnen zich beter verbinden met hun klanten.

www.abekeschreur.nl

Helderheid schep ik als coach ook op individueel niveau, bezoek daarvoor www.helderheden.nl.
Daarnaast geef ik trainingen in intuïtieve ontwikkeling bij Centrum voor Leven en Intuïtie (CLI).

Neem contact op met Abeke